K objednávce nad 1500 Kč DÁREK - dámská peněženka zdarma.

Black Friday 2022

Black Friday je název listopadové prodejní akce, do které se Klenoty Amber každý rok zapojují a vy máte tak jedinečnou šanci nakoupit dárky se slevou nebo udělat šperkem radost sobě, aniž by zaplakala vaše peněženka.

Co je black Friday?

Jak již bylo řečeno, Black Friday neboli černý pátek je od roku 2005 každoročně největší slevová akce, do které se zapojují obchody z celého světa. Nejčastěji nabízejí slevu, speciální množstevní akce, produkt k nákupu zdarma nebo třeba zvýhodněnou dopravu.

Marketingová akce Black Friday je velmi oblíbená především v USA a Evropě. Tradičně spadá na čtvrtý pátek v listopadu. U některých kamenných obchodů jde o natolik oblíbenou akci, že se již před otevřením tvoří dlouhé fronty a v obchodech probíhá doslova boj o zlevněné produkty.

Jak vznikl Black Friday?

Poprvé se spojení "černý pátek" použilo pro kolaps amerického trhu se zlatem, a to 24. září 1869. Slevová akce, kterou si však nyní představíme pod pojmem Black Friday, má svůj počátek v 50. letech minulého století, kdy po dnu Díkůvzdání mnoho lidí z venkova proudilo na nákupy do centra měst a vznikal tak chaos v dopravě i v obchodech. Toto období, kdy se lidé přirozeně ve velkém hrnuli na nákupy, se tak pokusili využít tehdejší obchodníci. Všechny akce v tomto období však probíhaly jen na místech v okolí Philadelphie.

Až v 80. letech se nákupní akce začala šířit do více míst napříč USA a teprve od roku 2005 jde o největší slevovou akci, kterou zná nejen celé USA, ale i zbytek světa.

Opravdové slevy

Úspěch Black Friday se občas obchodníci snaží využít pro svůj výdělek více, než by bylo zdrávo. Uměle tak například před akcí navyšují ceny, aby pak v období akce mohli zaujmout vysokou slevou, která vlastně slevou pro zákazníka vůbec není. Nebo zkoušejí dělat Black Friday co měsíc, klidně třeba na jaře či v létě. 

My vám jako každý rok nabízíme slevu 20  % na všechny šperky, jantarové korálky i masážní pomůcky, zkrátka na celý sortiment. Můžete si být jistí, že jde o reálnou slevu!  V Klenoty Amber je Black Friday opravu největší akcí roku a můžeme vám garantovat, že ani v lednu neuděláme výprodejové akce, které by slevu na Black Friday překonaly. Nákup dárků u nás je tak opravdu výhodný. 

Abyste si mohli v klidu vybrat a také proto, aby nám náporem nepadal web, rozšířili jsme akci od pátku 25.11.2022 do neděle 27.11.2022. Díky zkušenostem z minulých let jsme na akci připravení a věříme, že většinu objednávek odbavíme během dvou dnů a na zásilky nebudete dlouho čekat.

Jak získat slevu?

Pro získání slevy na šperky stačí zadat v nákupním košíku do pole slevového kódu heslo "blackfriday" a sleva se vám automaticky odečte. Sleva platí pro jakoukoliv hodnotu nákupu.

black friday

Design Shoptak.cz | Platforma Shoptet