K objednávce nad 1500 Kč DÁREK - dámská peněženka zdarma.

Vánoční dárky pro ženy - jak vybrat dokonalý šperk?

Vánoce se kvapem blíží a my v Klenoty Amber moc dobře víme, že vybrat dárek pro ženu není často (nejen pro muže) snadné. Ať již vybíráte šperk k Vánocům pro přítelkyni, manželku, maminku, dceru či jinou ženu, vašemu srdci blízkou, vždy chcete zanechat ten nejlepší dojem. Potěšit ji, vykouzlit úsměv a předat dárek, který ji bude těšit ještě dlouho po Vánocích. Na základě nejčastějších dotazů jsme pro vás proto letos připravili vánoční rozcestník, ve kterém najdete tipy na dárky pro ženu a také pro dívky, rozdělené podle toho, jaký vztah vás pojí.

dárek na vánoce tipy

 

Pečlivě jsme pro vás vybrali šperky, které se pojí s vánoční tématikou, jako jsou andělíčci a andělská křídla, ale i mnoho dalších oblíbených a často prodávaných kousků, u kterých víme, že je naše zákaznice milují. Každý šperk vám automaticky zašleme v dárkové krabičce s mašličkou, kterou od nás dostanete zdarma. V posledním kroku objednávky navíc můžete zvolit ještě nákup dárkové taštičky, díky které máte jistotu, že se maličká krabička se šperkem pod stromečkem neztratí a také případné osobní předání dárku bude pohodlnější. V případě, že chcete zvolit originální  balení, doporučujeme se podívat na náš výběr sametových dárkových krabiček. Hravé barevné krabičky ocení nejen děti!

vánoční dárek pro partnerku

 

Při výběru dokonalého dárku pod stromeček se zaměřte nejprve na to, jakou barvu kovu u šperků obdarovaná žena preferuje. Nosí šperky barvy stříbra nebo pozlacené šperky? A v případě zlatých barev, preferuje žluté zlacení nebo růžové? V případě, že vybíráte prsten, je obvykle potřeba znát také velikost. Nicméně  v naší nabídce je také poměrně široký výběr otevřených prstenů, které lze přizpůsobit - nedoporučujeme je však na výrazně štíhlé či naopak velmi silné prsty. Náramky a náhrdelníky v naší nabídce mají obvykle prodlužující řetízek, díky kterému se délkou přizpůsobí šíři krku či zápěstí. Naprostou sázkou na jistotu jsou obvykle náušnice (samozřejmě musí mít žena propíchnuté uši) a především přívěsky, u kterých zkrátka nemůžete při výběru šlápnout vedle. 

 

vánoční dárek pro ženu

 

V případě, že si netroufáte vybrat šperk, doporučujeme se podívat také do naší kategorie přírodních masážních pomůcek z pravých kamenů, kde najdete velmi oblíbené kameny guasha a face rollery, které jsou skvělý dárek pro ženu každého věku. Zvolit také můžete dárkový poukaz, a to i v případě, kdy nestíháte. Po zaplacení Vám přijde obratem na mail. Obdarovaná si následně sama vybere šperk podle svého vkusu.

dárek pro ženu

 

Přejeme vám kouzelné Vánoce!

 

 

Design Shoptak.cz | Platforma Shoptet