K objednávce nad 1500 Kč DÁREK - dámská peněženka zdarma.

Symbol vážka

Vážka je symbolem znovuzrození a nalezení síly po překonání těžkého období, symbolem přerodu do nové etapy života, předzvěstí harmonie, radosti, štěstí i lehkosti. Vážka nás učí přijmout změny a dodává nám sílu. V Asijských zemích a především v Japonsku je dokonce považována za posvátnou. Není tedy divu, že se stala díky své symbolice velmi populárním motivem a šperky s vážkou jsou tak oblíbeným dárkem. Stejně tak populární je vážka také jako tetování.  Inspirujte se s námi její krásou.

Náušnice vážky

Duhová třepetavá křídla vážky inspirují šperkaře k luxusním výtvorům. Spojení kvalitního stříbra a pravých kamenů, jako je achát, ametyst či jantar, dalo vzniknout šperku náušnice vážka, které najdete v naší nabídce. Náušnice s vážkou jsou díky své symbolice přerodu, znovuzrození a nových začátků krásným symbolickým dárkem například po narození dítěte, při překonávání těžké nemoci, stěhování, ukončení studia a při mnoha dalších životních zlomech

 nausnice-vazka

Brož vážka

Brož s vážkou od Klenoty Amber vytvořená ručně zkušeným klenotníkem zaujme na první pohled krásným zdobením snad všemi barvami jantaru, který pochází z Pobaltí. Jantar je zkamenělou pryskyřicí a bývá spojován s celou řadou pozitivních účinků. Již od dob Hippokrata a starověké Číny se používá jako ochranný amulet pro odbourání negativních energií i nemocí.

broz-s-vazkou

Náhrdelník vážka

Preferujete-li decentní šperky, doporučujeme vám podívat se na přívěsky s vážkou. Všechny v naší nabídce jsou velmi jemné a tedy vhodné i pro menší dívky. Přívěsek vážka je díky odleskům na křídlech stále v pohybu.  Vážka zavěšená na krku své nositelce bude dodávat odvahu a pozitivní energii pro překonávání malých i velkých překážek.

přívěšek vážka

Design Shoptak.cz | Platforma Shoptet