K objednávce nad 1500 Kč DÁREK - dámská peněženka zdarma.

Růženín: Poznejte tento kámen lásky

Seznamte se s vlastnostmi tohoto kamene nesobecké lásky. Podporuje v nás cit, přátelství a umírněnost. Pomáhá při léčbě nemocí spojených s ledvinami, srdcem, játry, plícemi i genitáliemi. Má výborný vliv na poruchy plodnosti u mužů i žen. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Má tolik skvělých vlastností, které si zaslouží pozornost! 

Růženín v bájích

Historie růženínu je podle jedné z dostupných legend následující. Adonis, který byl synem kyperského krále Kinyra, se zamiloval do bohyně Afrodity. Jejím milencem byl však i bůh války Ares, který na něj zaútočil. Afrodita přispěchala během konfliktu Adonisovi na pomoc, během cesty se ale poranila o trny keřů a potřísnila svou vlastní krví blízký křišťál.

V Egyptě byl růženín velmi oblíbeným kamenem. Lidé věřili, že má magickou sílu a dokáže zpomalovat procesy stárnutí. Ženy ho používali k péči o pleť, přimíchávaly jeho drť do masek na čištění pleti a proti vráskám. Voda s růženínem byla používaná jako všelék a malým dětem byl dáván na krk jako amulet. 

Jako minerál

Růženín je odrůda křemene průsvitné až průhledné odrůdy, má růžovou barvu. Jeho barva je způsobená přítomností malého množství manganu. Obvykle netvoří krystaly a pokud ano, nejsou delší než 1 cm. U nás se růženín dal historicky nalézt v Českém masivu. 

Jeho výjimečné vlastnosti

Kámen v nás má probouzet něžnost, nesobeckou lásku a pocit mírnosti. Pořiďte si růženín jako náhrdelník a získáte šperk s uklidňujícím až tišícím účinkem. Růženín se používá při těžkých chvílích, které provázejí traumata. Pomáhá nalézt lásku k nám samotným. Podle feng shui je dobré umístit kámen do rohů uvnitř domova a láska v tomto prostoru prý pokvete. Pokud si pořídíte orgonit z růženínu, očistíte své vědomí od negativní energie. Využívá se také při vyvolávání energií reiki a nebo u věštění. Má i praktickou vlastnost, položte ho vedle počítače, televize a všude tam, kde je nebezpečí tzv. elektrického smogu. Pokud se věnujete meditaci, zkuste ji v jeho přítomnosti.

Léčebné účinky růženínu

Růženín má posilovat funkci srdce a regulovat srdeční rytmus. Napomáhat při psychosomatických potížích, které vznikají vlivem potlačených emocí. Pomáhá s klidným spánkem. Růženín má také pomáhat při neplodnosti a nemocech pohlavních orgánů. Dnes je vyhledávaný pro péči o pleť. 

Zázračné yoni vajíčko

Pro posílení pánevního dna žen doporučujeme pořízení yoni vajíčka s růženínem. Stačí 5-10 minut denně cviku chůze s ním a posílíte celý střed těla. Díky tomu si pomůžete od bolesti zad, menstruačních bolestí, zvýšíte schopnost otěhotnět a zabráníte ve vyšším věku inkontinenci.

amber (15)

Facelifting pomocí masáže 

Pokud hledáte způsob, jak omladit svou pleť přírodní cestou a bez invazivních produktů, zařaďte do vaší péče o tvář face roller s růženínem a také guashu. Používají se k lymfatické masáži obličeje, krku i dekoltu. Pravidelnou masáží zredukujete otoky, zlepšíte cirkulaci krve a rozproudíte lymfu. Kosmetické krémy se dostanou ještě hlouběji do pleti.

Význam růženínu podle zvěrokruhu

Růženín je kamenem, který se pojí s lidmi narozenými na konci sklizně, to je 23. října až 21. listopadu. Ve zvěrokruhu patří toto období štírovi, který symbolizuje úspěch. Štíři jsou složití, kreativní a nezávislí, mají obrovský smysl pro humor. 

Růženín a celebrity

Růženín je dnes velmi vyhledávaným kamenem. Pro jeho vlastnosti si ho oblíbily ženy na celém světě a také mnoho těch, které známe z médií. Zpěvačka Katy Perry se nechala slyšet, že díky růženínu nebyla nikdy dlouho sama, protože kámen přitahuje mužskou pozornost. Herečka Kate Hudson se zase v jednom z rozhovorů svěřila, že tento kámen má na svém nočním stolku, dostala jej od své matky Goldie Hawn. Na sílu růženínu se spoléhá také topmodelka Miranda Kerr.

Design Shoptak.cz | Platforma Shoptet